Haberler

Aliağa Belediyesinden İki Yeni İhale İlanı

Aliağa Belediyesi, temizlik malzemesi ve hasır çelik mal alımı için ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Aliağa Belediyesi, temizlik malzemesi ve hasır çelik mal alımı için ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Aliağa Belediyesi, Sosyal Kültür ve İdari İşler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından iki yeni ihaleye çıkılacağını belirtti. Sosyal Kültür ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından yapılacak ihalede, 84 kalem temizlik malzemelerin alınacağı kaydedilirken, ihale tarihininin ise 1 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 10.00'da olduğu ifade edildi.

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de, hasır çelik mal alımı ihalesinin 7 Kasım 2017 Salı günü saat 10.00'da yapılacağını aktardı. Bu tarihteki ihalede ise 6 bin adet 131/131 çelik hasır alımının yapılacağı bildirildi. Her iki ihalenin de Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği öğrenilirken, duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterlere https: //ekap.kik.gov.tr/EKAP web adresinden bakılabilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title