Haberler

Alacaklısını Türkiye'ye Getirebilmek İçin Kadın Çalışanını Rehin Aldı

Alacaklısını Türkiye'ye getirebilmek için kadın çalışanını rehin aldı Mersin'de borcu olduğu gerekçesiyle elleri ve gözleri bağlı şekilde 24 saat rehin alınan Suriye uyruklu bir şahıs polis tarafından kurtarıldıMERSİN - Mersin'de borcu olduğu gerekçesiyle elleri ve gözleri bağlı şekilde 24...

Alacaklısını Türkiye'ye getirebilmek için kadın çalışanını rehin aldı

Mersin'de borcu olduğu gerekçesiyle elleri ve gözleri bağlı şekilde 24 saat rehin alınan Suriye uyruklu bir şahıs polis tarafından kurtarıldı

MERSİN - Mersin'de borcu olduğu gerekçesiyle elleri ve gözleri bağlı şekilde 24 saat rehin alınan Suriye uyruklu bir kişi polis tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de yaşayan Suriye uyruklu M.A, yurt dışında bulunan Ş.E'nin kendisine borcu olduğu gerekçesiyle, şahsın Türkiye'deki kardeşiyle irtibata geçerek, para istedi. Ş.E.'nin kardeşi ise borcu, kendisinin olmadığı gerekçesiyle kabul etmedi.

Türkiye'ye getirebilmek için kadın çalışanını kullandı

Bunun üzerine M.A. isimli şahıs, Ş.E'yi Türkiye'ye getirebilmek için yanında çalışan kadın çalışandan sosyal medya üzerinden yazışmasını istedi. Sosyal medya üzerinden Ş.E. ile yazışan kadın çalışan, Ş.E.'den Türkiye'ye gelmesini ve yüz yüze görüşmek istedi. Ardından Türkiye'ye gelen Ş.E., M.A ve arkadaşları tarafından bir evde elleri, gözleri ve ayakları bağlı bir şekilde rehin alındı.

15 bin Euro'luk borç için 55 bin Euro istediler

Şahıslar ardından 15 bin Euro'luk borç için Ş.E.'nin yurt dışındaki kardeşinden 55 bin Euro para istedi. Eşinin kaçırıldığını öğrenen N.E. ise Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne durumu bildirdi. Konunun Mersin Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesini ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada şüpheli M.A.'nın adresini tespit etti. Şüphelinin Mersin'in Mezitli ilçesinde bir site içerisindeki adresine operasyon düzenleyen ekipler, rehin alınan Ş.E'yi kurtardı.

Operasyonda, Ş.E. ile yazışarak Mersin'e gelmesini sağlayan N.A. ile olaya karıştıkları belirlenen M.A. O.A.A., K.A.S. ve H.E. isimli Suriyeli şahıslar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkiye Suriye Mersin 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title