Haberler

Akülü arabalarını tamir ettirirken tanışan engelli çift dünya evine girdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 5 yıl önce akülü arabalarını tamir ettirirken tanışan engelli bocce sporcusu Necmiye Erdal ve küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle engelli olan Halit Dolu, dünya evine girdi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 5 yıl önce akülü arabalarını tamir ettirirken tanışan engelli bocce sporcusu Necmiye Erdal ve küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle engelli olan Halit Dolu, dünya evine girdi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un başarılı engelli bocce sporcusu Necmiye Erdal ile kendisi gibi bedensel engelli olan Halit Dolu, 5 yıl önce akülü arabalarını tamir ettirirken tanıştı. Daha sonra arkadaş olan çift, kıyılan nikahlarıyla en mutlu günlerini yaşadı. Necmiye Erdal ve Halit Dolu, dünya evine girdi. Çift için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde "Kocaeli Engelsiz Taksi" adı altında hizmet veren engelli aracı gelin arabası olarak tahsis edildi. Araç çiftin mutlu günü için süslendi. Damat Halit Dolu Kocaeli Engelsiz Taksi aracı ile birlikte Karamürsel'deki gelin evine gitti. Necmiye Erdal ve Halit Dolu dualarla Kocaeli Engelsiz Taksi aracına bindi. Gelin ve damat, aile ve akrabalarının eşliğinde oluşturulan konvoy ile Gebze Kültür Merkezi'ne gitti.

Nikahları kıyılan çift büyük mutluluk yaşadı

Gebze Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen nikah merasiminde çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Dünya evine giren çift büyük mutluluk yaşadı. Mutluluğunu dile getiren Necmiye Erdal, "Geçen yıldan bu yana arkadaşlığımız sevgiye dönüştü. Ben Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'da bocce oyuncusuyum. Karamürsel Belediyesi kına gecemi üstlendi. Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zaten her zaman bize destek veriyor. Aracımız da sürekli ulaşımımızı sağlayan 'Engelsiz Taksi' oldu. Bugün bize her anlamda destek oldular. Sayın Başkanımıza ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

"Darısı bekar arkadaşlarımızın başına"

Akülü arabaları vasıtasıyla eşi Necmiye Erdal ile tanıştıklarını ifade eden Halit Dolu ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, "5 yıldır arkadaşlığımız devam etti. Sonradan böyle bir karar aldık. Güzel oldu, inşallah sonu da güzel olacak. Darısı bekar arkadaşlarımızın başına diyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aracıyla bize hizmet verdi. Gebze ve Karamürsel Belediyelerimiz bize destek verdi. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title