Haberler

Akçakale'de Havanın Soğumasıyla Soba Satışları Arttı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte soba satışları da arttı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte soba satışları da arttı.

Son günlerde soğukların iyice bastırıp eksi derecenin altına düşmesiyle birlikte soba satışlarında artış yaşandığı dile getirildi. Geçen haftaya kadar soba satışlarında beklenen satışların yaşanmadığı, ancak soğukların bastırmasıyla birlikte soba satışlarında hareketlilik yaşandığı dile getirildi.

Soba satışlarında en fazla odun sobası sattıklarını dile getiren Cuma Güney adlı esnaf, "Kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte soba satışlarımızda hareketlilik yaşamaya başladık. Şu günlerde elektrik kesintisi yaşandığı için, elektrikli sobalara fazla rağbet edilmiyor. Vatandaşlar bu günlerde en fazla odun sobasına rağbet ediyor. Odun ve kömür sobası fiyatları 200 TL ile 300 TL arası değişiyor. Maddi durumu iyi olanlar odun alıp ısınmaya çalışıyor. Maddi durumu iyi olmayanlar ise fiyatların düşmesini bekliyor. Ancak soğuklar bastırınca vatandaşlar odun sobası almak zorunda kalacaktır."dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title