Haberler

Ak Partili Kılıç'ın Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türk Milletinin Bütün Tehditlere Karşı Azim ve Kararlılıkla Birbirine Kenetlenmesi Gerektiğini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türk milletinin bütün tehditlere karşı azim ve kararlılıkla birbirine kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet' in 84. yıl dönümünü kutlayan Suat Kılıç, "Yokluklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan Cumhuriyeti, Türk milleti, 84 yılda dünya arenasında muazzam başarılara imza atarak genç ve dinamik bir ülke olmanın verdiği güvenle, geleceğe hak ettiği inançla bakmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, tek bir hedefte bütünleşen Türk milletinin, tarihte eşine ender rastlanan fevkalade insan üstü azim ve irade ile zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşı'nda akıtılan kanların sonucunda

kurulmuştur. Bu inançla şanlı milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün ve ilelebet; ülkemize, bağımsızlığımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve Cumhuriyetimizin değerlerine yönelebilecek bütün tehditlere karşı aynı azim ve kararlılıkla birbirine kenetlenmeye ve tüm tehditlerin üstesinden gelmeye muvaffak olacaktır" dedi.

"Ülkemiz, Büyük Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kuruluşta ortaya koydukları temel amaçlara ve hedeflere ulaşacaktır" diyen Kılıç, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin bugün dünya ile entegre olmuş, güçlü, dışa dönük, ekonomik gelişmesini ve kalkınmasını gerçekleştirmiş, temsil noktasında büyük ve lider bir ülke olması bizim de büyük bir sadakatle takipçisi olacağımız en büyük hedefimizdir. Milletin iradesinin tecelli ettiği yegane yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi ve laik, demokratik ve

sosyal hukuk devleti vatandaşı olmanın şuuruyla geleceğe olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

(İG-MAY-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title