Haberler

AK Parti Zonguldak İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Zonguldak İl Danışma Kurulu Toplantısı, Çok Sayıda Partilinin Katılımıyla Yapıldı. İl Başkanı Celil Uzun, 5 Milletvekili Çıkartacaklarını Söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Danışma Kurulu toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla yapıldı. İl Başkanı Celil Uzun, 5 milletvekili çıkartacaklarını söyledi.

AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Düzce Milletvekili Mehmet Kaşıkoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, AK Parti İl Başkanı Celil Uzun, Belediye Başkanı Secaattin Gonca, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla yöneticiler katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Uzun, parti içi eğitim çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını ve sandık görevlilerini bir an önce tespit edip genel merkeze bildireceklerini ifade etti. Uzun, "Seçim sandıkta kazanılıyor. Sandık görevlileri listesini oluştururken gerçek arkadaşlarımızı bulmak zorundayız. Önümüzde iki önemli seçim var. Biri Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğeri ise genel seçimlerdir. Muhalefet partileri bizleri bir konuma çekmek istiyorlar ama bunu asla başaramayacaklardır. Bunları bütün teşkilatlarımız biliyor ve işte bu bilinçle teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Biz birbirimize güveniyoruz ve seçimlere hazırız. Zonguldak bizim dönemimizde gördüğü yatırımı hiçbir zaman görmemiştir. Bazıları bunları görmek istemiyor. Yapılanlar ve rakamlar belli, inanmayanlar varsa rakamlara baksın. Zaten bizler de yapılanları onlara göstermek zorunda değiliz. Bilakis yapılanları vatandaşlarımızın görmesi bizim için yeterlidir. İşte KÖYDES örneği, Zonguldak Türkiye'de birincidir. Önümüzdeki dönemde Zonguldak Türkiye'nin 5. büyük ekonomisi olacaktır. İşte bizler yaptıklarımıza güvenerek diyoruz ki, Zonguldak'ta oy oranımız artmıştır, bizlere özellikle bayanların ilgisi artmıştır. Hala muhalefet etmeye devam edenler, Zonguldak'ı 3. Lig'e düşürmüşlerdir. Zonguldak ekonomisini 8. sıradan alıp 36. sıraya indirdiler. Bunlar abandone olmuşlar, bizim yaptıklarımız ortada. Saltukova Havaalanı'nı onlar kapattı, biz açtık. İşsizlik düştü, ekonomimiz düzeldi. Bunu biz demiyoruz, bütün gazeteler yazıyor" dedi.

Uzun ayrıca, Zonguldak'ta AK Parti'nin şu an ki oy oranının yüzde 36 olduğunu belirterek, "Hedefimiz, bu oranı yüzde 40'lara çıkarmak ve 5'te 5 yapmak. Bu teşkilatla 5'te 5'i yapacağız" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de muhalefeti yapılan hizmetleri görmemekle suçlayarak, "Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu toplantının benim için en anlamlı yanı, Saltukova Beldesi Belediye Başkanı Adil Düzlü ve Meclis üyelerinin partimize katılmasıdır. Yapılanlar ortadadır, elbette eksiklerimiz vardır ve bunları tamamlamak için çalışıyoruz. Ancak bir Ali Dibo olayı tutturmuşlar gidiyorlar. Ne yapmış Ali Dibo, kimi dolandırmış. Bize eksik çalıştınız, yapamadıklarınız var deyin ama, yolsuzluk yaptınız veya yolsuzlukları azdırdınız demeyin" şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise, 3 Kasım seçimlerinin tarihin dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, "Biz iktidara gelir gelmez acil olarak ne yapılması gerekiyorsa onları yapmaya başladık. İktidar olduktan sonra belediyecilikte de gelişmeler yaşanmıştır. Yıllar önce plan ve programa alınan projeleri başarmak bizlere nasip olmuştur. Büyük sıkıntı yaşanan sağlık, eğitim ve konut alanında yapılan çalışmalara bir bakın neler başarılmış diye. Tersaneler orada bekliyordu, şimdi çalışıyor, bunları kim çalıştırdı? Buralarda şu an 4 bin 500 arkadaşımız çalışıp ekmek yiyor. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayata geçmesiyle birlikte su ve altyapı sorunumuz kalmayacak. Zonguldak'ta işsizlik oranı 16 binlerden 13 binlere kadar düşmüştür. Ülke genelinde de işsizlik oranı düşmüştür. Üniversitenin gelişmesinden tutun, duble yollara kadar yapılanlar ortadadır. Daha dün 'Erdemir'i sattırmam' diyerek denizde ateş yakanlar, bugün hizmet yapılmıyor derse bundan şüphe duyarım. AK Parti'nin aldığı Türkiye, geçmiş Türkiye'nin neresindedir buna halkımız karar verecektir" ifadesinde bulundu.

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da, Türkiye'nin 2007 yılı ile birlikte çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekti. Toptan, "Irak'ta yaşananlar sadece ülkemizi değil tüm dünyayı yakından ilgilendirmektedir. Bundan ülkemiz en az etkiyle çıkmayı başarmıştır. Bölgede Türkiye'nin sözü daha fazla dinlenir olmuştur. Bunun nedeni ise siyasi istikrardır. Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, önümüzde genel seçimler var. Diğer partiler AK Parti'nin önünü kesmek için işbirliği içine gireceklerdir. Bu nedenle zor bir seçim bizleri bekliyor. Bu konuda teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor ve bu görevlerini yerine getirerek AK Parti'yi tek başına iktidar yapacaklardır. Diğerleri ise yine sınıfta kalacaktır. Çünkü onların ülkeyi yönetme ve de sorunları çözmek için heyecanı kalmamıştır. İşte yine bu ülkeyi yönetecek olan AK Parti iktidarıdır. Çünkü bizim heyecanımız hala ilk günkü gibi vardır ve olmaya da devam edecektir. Kısacası bu muhalefetin ağzıyla kuş tutmaya hali yoktur, olsa da bu millet artık onlara bu yolu göstermeyecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

(OS-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title