Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Genç'in Basın Toplantısı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ahmet Metin Genç, 8 Kişilik Listenin 7. Sırasında Yer Almasının Genel Merkez'in Takdiri Olduğunu Söyledi. Genç, Bunu Asla Sorun Yapmayacağını ve Çalışmasını İnançla Sürdüreceğini Bildirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ahmet Metin Genç, 8 kişilik listenin 7. sırasında yer almasının Genel Merkez'in takdiri olduğunu söyledi. Genç, bunu asla sorun yapmayacağını ve çalışmasını inançla sürdüreceğini bildirdi.

Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarını kapsayan temayül yoklamasında açık arayla birinci gelmesine rağmen 8 kişilik listede 7. sırada yer almıştı. Genç, düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili bilgi verdi.

AK Parti'nin kurucu üyesi, il başkanı ve 3 Kasım seçimlerinde de Trabzon'a 6 milletvekili kazandıran teşkilatların başı olarak büyük bir gurur ve onur sahibi olduğunu anlatan Genç, "AK Parti'de hizmet veren teşkilat mensuplarımız bunun mükafatını bize fazlasıyla vermiştir. Yapılan temayül yoklamasında teşkilatın başı olarak bana verilen desteğin, yapılan sıralama ne olursa olsun benim için her şeyden daha önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bazı çevrelerin AK Parti'de iç karışıklık çıkarmak için fırsat kolladığını savunan Genç, şöyle konuştu: "Bizi birbirimize düşürerek gücümüzü engellemeye çalışan çevreler 'Madem uyulmayacaktı neden temayül yoklaması yapıldı?', madem Ahmet Metin Genç birinci oldu neden seçilebilir bir yere yerleştirilmedi?' gibi söylemlerde bulunmaktadır. Evet, ilk bakışta haklı gibi görünen bu soruların tek bir cevabı var. Genel başkanımızın gözünde benim yerim bambaşka. Çünkü bu partiyi şahsından daha çok sevenden

fedakarlık beklenir."

Genç, sıralamada bulunduğu yere asla ait olmamakla birlikte kendisini 8 kişilik listenin her yerinde kabul ettiği için bunu asla mesele yapmayacağını söyledi

Partisi için yapacaklarını herkesin hayranlıkla izleyeceğini anlatan Genç, şöyle konuştu: "Bütün listemizin milletvekili olması için çok ama çok çalışarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız."

Genel Merkezin kararından sonra parti teşkilatlarının artık sıralama tartışmalarını bir kenara bırakarak çalışması gerektiğini anlatan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: "Hoşunuza gitse de gitmese de doğru olan budur. Partililerimize yakışan bu kararın arkasında parti ruhuyla durarak, nefsi duygulara kapılmadan partisine sahip çıkmaktır. Ben acizane şahsıma layık görülen 7. sırayı 1. sıradan daha üstün görerek çalışacağım. Bunu sözde değil seçim süresi sonuna kadar inançla söylediğimi herkes görecektir."

(MU-MU-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title