Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Çığlık:

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fazilet Dağcı Çığlık, " Karşılaştığımız Bu Sevgi Bizi Hizmet Etme Noktasında Üzerimize Düşen Sorumluluğu Artırmaktadır." Diye Konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Fazilet Dağcı Çığlık, “ Karşılaştığımız bu sevgi bizi hizmet etme noktasında üzerimize düşen sorumluluğu artırmaktadır.” diye konuştu.

Erzurum'a geldiği günden itibaren ilçe ve köyleri dolaşan ve halkın sorunlarını dinleyen Çığlık: “Özellikle bayanlar, ilk defa sorunlarını ileten birini karşılarında görmekten oldukça mutlu oluyorlar” şeklinde konuştu. Milletvekili seçilmesi durumunda Erzurum'un kalkınması ve kadınların sorunlarının çözümünde yoğun bir çalışma dönemine gireceğini belirten Fazilet Dağcı Çığlık,şunları söyledi:“ Erzurum, geleceği için çok önemli olan 2011 Üniversitelerarası Kış oyunlarına ev sahipliği için önemli bir adım atmıştır. Biz bu atılan adımı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Palandöken Dağı'nın uluslar arası arenada boy göstermeye başladı. Erzurum gerek Palandöken Dağı gibi önemli bir kayak merkezi, gerekse bulunduğu konum itibariyle ülkemizin Orta Asya'ya açılan penceresi konumundadır. Bu iki önemli ana unsur, Erzurum'un kalkınmasında öncü rol oynayacaktır. 2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları için Dünya'nın birçok bölgesinden binlerce insan şehrimize gelecek ve bu güzelliği görme fırsatını elde edecektir. Bu sayede eşsiz Palandöken Dağı'mız, Dünyanın sayılı Kış ve Kayak Merkezleri arasına girecektir. Yapacağımız çalışmalar ile Erzurum ve Palandöken Dağı, Uluslar arası organizasyonların en önemli adreslerinden biri ve Kayak tutkunlarının tek adresi olmaması için hiçbir engel yok.”

Erzurum'un konum itibariyle Orta Asya'ya açılan pencere olduğunu belirten AK Parti Milletvekili adayı Fazilet Dağcı Çığlık, “ Başta Avrupa olmak üzere birçok gelişmiş ülke yeni pazar olarak Orta Asya'yı görmektedir. Başta Enerji kaynakları olmak üzere Orta Asya ülkeleri bu sayede kalkınma atağına girmiş bulunmaktadır. Erzurum bu noktada, Türkiye'nin Orta Asya'ya açılmasında önemli bir bölge Merkezi konumundadır. İpek yolu üzerinde bulunan şehrimiz, yapılacak olan çalışmalarla Bölgenin Orta Asya'ya açılan ticaret kapısı olmaması için hiçbir neden yoktur. İnşallah ikinci dönem AK Parti iktidarında ben ve tüm arkadaşlarım bu projeleri hayata geçirerek şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız.” diye konuştu.

İsviçre'de finans sektöründe uluslararası firmalara danışmanlık hizmeti yapan Fazilet Dağcı Çığlık, İsviçre'de kaldığı süre içinde Erzurum ile ilgili birçok çalışma da yaptığını ifade ederek, “ Aile olarak Türkiye ve Erzurum'dan hiç uzak olmadık. Özellikle yurt dışında eğitim ve burs alınması konusunda tüm Erzurum dernek ve federasyonları ile koordine kurarak hemşehrilerimize yardımlarda bulunmaya çalıştık. Tüm Milli günlerimizde İsviçre Erzurumlular Derneği olarak kutlamalar ve törenler yaparak coşkumuzu Avrupa' da yaşamaya çalıştık” diye konuştu.

(İRT-İRT-Y)

10.07.2007 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title