Haberler

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un Kahta Ziyareti

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Uzun'u Parti binasında AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ve ilçe teşkilatı karşıladı. Ahmet Tevfik Uzun, Kahta'ya geliş sebebinin Adıyaman'a koordinatör vekili olarak atanması olduğunu ve tanışmak için geldiğini ifade etti.

Uzun, şöyle konuştu:

"Kahta AK Parti için çok önemli bir konuma sahiptir. Seçimlerde ve referandumda partimizin bayrağını dalgalandırmış ve alnımızı ak yapmıştır. Bu bizleri onurlandırmıştır. Bu vesile ile Kahta AK parti ilçe teşkilatına ve partimizin tüm gönüldaşlarını teşekkür ediyorum. Sorunlarını dinleyip bunu gerekli yerlere ileteceğimi ve çözüm konusunda hiçbir yardımı esirgemeyeceğimizi ifade etmek istiyorum. "

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ise ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, şöyle konuştu:

"Sayın vekilimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vekilimizin Adıyaman ilimize koordinatör vekil olarak atanması daha çok görüşme daha çok diyalog imkanı demektir. Hepimizin yegane amacı bu ülke için güzel şeyler yapmaktır. Bize verdikleri güven ve destek için teşekkür ediyorum. "

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title