Haberler

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar Açıklaması

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, yerli otomobil fabrikasının Eskipazar'da kurulmasını talep ettiklerini bildirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, yerli otomobil fabrikasının Eskipazar'da kurulmasını talep ettiklerini bildirdi.

Saylar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabük Organize Sanayi Bölgesinde bugüne kadar 15 fabrika kurulduğunu, buna karşın 2 senede 17 fabrika kurulacağını söyledi.

Bunun milletvekilleri, valisi, belediyesi, muhalefeti, herkesle birlikte sağlandığını aktaran Saylar, şunları kaydetti:

"Şimdi 20 senede 15 fabrika, 2 senede 17 fabrika kuruluyor. Biz şehrimizin ekonomisinin yükünü aldığını düşünüyoruz. Buradan bir beklentimiz yok. Makamlarla bir şey almak için değil, vermek için buradayız. 15 senedir konuşuluyor, Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi. Şu anda Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin yönetim kurulunu oluşturduk. Eskipazar Makine İmalat İhtisas Sanayi Bölgemiz resmiyet kazanmıştır. Burası yıllardır beklenen bir yer, burası halloldu. Demek ki biz Eskipazar'ın da yükünü almak için oradayız, Karabük'ün yükünü almak için de oradayız. Karabük'te her şart oluştu. Karabük, Batı Karadeniz'in giriş kapısı. Otomobil fabrikası da buraya yakışır, yerli otomobil fabrikasının da Eskipazar'a yapılmasını istiyoruz."

Saylar, her ilçe için ayrı projeleri bulunduğunu, bu kapsamda yüzde 70-80'inin ormanlık alan olan Yenice'de orman ihtisas bölgesi kurulması gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bu kadar ormanın olduğu yerde bir fabrika olması gerekiyor. Yenice'de Orman Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olmalı. Bununla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Eflani'de de bir Organize Sanayi Bölgesi için planlarımız var. Hayvancılık ile ilgili ihtisas sanayi bölgesini de burada oluşturduğumuz zaman, Eflani Türkiye'nin en fazla büyük ve küçükbaş hayvan üretildiği yer olacak. Onun alt yapısının oluşmasını bekliyoruz. Bununla da Eflani'nin yükünü alıyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara kongrelere gidilmesi talimatını verdiğini hatırlatan Saylar, temmuz ayı itibarıyla delege seçimlerinin başladığını, 16 Temmuz Pazar gününe kadar bunların biteceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Eskipazar Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title