Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Öznur Çalık, 17/25 Aralık’ta başlatılan sürecin bugün ekonomik saldırıyla devam ettiğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Öznur Çalık, 17/25 Aralık'ta başlatılan sürecin bugün ekonomik saldırıyla devam ettiğini belirtti. Çalık, "Hem içeride hem dışarıda bu ülkeye şah çekenleri millet 25 Haziran'da mat edecek" dedi.

Türkiye her alanda olduğu gibi AK Parti ile beraber sağlıkta da reform yaparak büyük bir değişime ve dönüşüme imza attı. AK Partinin en büyük destekçi illerden biri olan Malatya'da da yapılan yatırımlarla sağlık hizmetlerinin kalitesi yükseldi. Malatya'da 2013 yılından bugüne kadar sağlık alanında 370 milyon liralık yatırım yapıldığını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "2002 yılında 12 olan hastane sayımız 2017 yılı itibariyle 25'e yükseldi. Emanet karnelerle reçetelerin yazıldığı, uzun ilaç kuyruklarının olduğunu hatırlamak dahi istemediğimiz o karanlık günlerde şimdi yoğun bakım yatak sayısı 9 iken bugün 274, ambulans sayımız 9 iken bugün 71'e ulaştık. Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 96 seviyelerinde. 217 yataklı, yaklaşık 90 milyon TL bedelle yapılan Onkoloji Hastanesi, 84 kemoterapi ünitesi, 16 poliklinik ünitesi ile birlikte 6 katlı olarak tamamlanacak. Bölge için çok önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

"24 Haziran'da bu sürecin en önemli dönüm noktalarından birisi yeni bir Cumhurbaşkanlığı ve hükümet sistemi modeliyle daha hızlı kararlar alıp hareket etme imkanına kavuşacak" diyen Çalık, Türkiye'nin artık ayağındaki prangalardan kurtulacağını ancak bundan rahatsız olan çevrelerin Türkiye'ye operasyonlar çektiğini kaydetti. 17/25 Aralık operasyonu ile başlayan süreç bugün ekonomik saldırıyla devam ettiğini savunan Çalık, "Ancak başarılı olamayacaklar. Bunlar onların son çırpınışları. Hem içerde hem dışarıda bu ülkeye şah çekenleri millet 25 Haziran'da mat edecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Aralık Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title