Haberler

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türkiye'nin Demokrasi Yolundan Dönmeyeceğini Söyledi

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türkiye'nin Demokrasi ve Kalkınma Hamlesinin AK Parti İktidarı Öncülüğünde Devam Edeceğini Söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma hamlesinin AK Parti iktidarı öncülüğünde devam edeceğini söyledi.

Son günlerde siyasette yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, "Hiçbir güç, Türkiye'yi demokrasi yolundan döndüremeyecektir. Çünkü millet buna izin vermeyecektir" dedi. İl Başkanı Bilal Uçar, "Milleti cahil ve bilgisiz zanneden, kriz tellallığı yaparak korku dağları oluşturan, ülkenin gelişmesini ve itibarını değil, kendi çıkarlarını düşünenler, 2001 yılından bu yana yaşanan süreçten ders almamışa benziyorlar" dedi. Anadolu insanının Kurtuluş Savaşı'ndaki azim ve kararlılığı ile bugün de Türkiye'nin kalkınması ve tam manasıyla demokrasiye geçmesi için iradesini ve tavrını açıkça ortaya koyduğunu belirten Bilal Uçar, "Hiçbir baskı, hiçbir antidemokratik çıkış milletimizi bu yoldan döndüremez. Yaşanan süreçte demokrasiye ve hukukun evrensel standardına sırtını dönenleri milletimiz hiçbir zaman affetmeyecektir. Geçmişte olduğu gibi halka ve onun değerleriyle çatışanlar ilelebet iktidar yüzü görmeyecektir. Son zamanlarda CHP'nin bazı yöneticilerinin halkın değerlerini ve inançlarını aşağılayan, alaya alan tavrı halktan gerekli cevabı bulacaktır. Biz AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri, hep halkımızı düşündük. Milletimizin hayat standardını yükseltmek için gece gündüz gayret ettik. Halkımızın arasında hiçbir ayırım yapmadık. 70 milyon vatandaşımızı kardeşlik ikliminde buluşturarak toplumsal barışı tesis etmek için uğraştık. Ayrılıkçı düşüncelere, halkımızı dışlayan tavırlara asla müsaade etmedik" dedi. Yıllardan beri ihmal edilen hizmetleri kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini ifade eden Uçar; "İnsana verdiğimiz değer nedeniyle başta sağlık olmak üzere tüm icraatlarımızdan dolayı gönlümüz müsterihtir. Biz halka hizmet için yola çıktık ve devam ediyoruz. Bu kutsal yolculuktan asla vazgeçmeyeceğiz. Dünyevi makamlar bizim için hiçbir zaman hedef olmadı. Milletimizin ekonomik ve sosyal yönden kalkındığı, tüm vatandaşlarımızın eşit muamele gördüğü, insan hak ve özgürlüklerinin evrensel standartlara yükseldiği, Türkiye'mizin Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet ölçüsünü gerçekleştirdiği günler çok yakındır. Bizim buna inancımız tamdır" dedi.

(AV-SÇ-Y) 11.06.2008 16:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title