Haberler

AK Parti'den Başkan Dursun'a Ziyaret

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’u ziyaret etti.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'u ziyaret etti.

Ziyarette İl Başkanı Arslan'a Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve il yönetim kurulu üyeleriyle eşlik etti. İl Başkanı Yaşar Arslan ve beraberindeki partilileri kapıda karşılayan İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile meclis üyeleri, hep birlikte toplantı salonuna geçti.

İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, gerçekleştirilen ziyarette, "Bu ziyaretiniz bize onur vermiştir, bizleri güçlendirmiş, destek vermiştir. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum, Bizler burada aldığımız kararlarla Bartın'ın geleceğine yön veriyoruz. İlçelerimizi temsilen 7 İl Genel Meclis Üyesi arkadaşımız bulunmaktadır. Bu 7 arkadaşımız kendi yörelerinde sevilen sayılan insanlardır. Biz bir aileyiz. Hep birlikte ilimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden son güne kadar arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen çabayı harcayacağız. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Başarıda önemli olan bütünlüktür. Bu anlamda Bartın'ımız adına, gelecek adına güzel hizmetlerin olacağına inanıyorum" dedi.

İl Başkanı Yaşar Arslan ise, "Sizlerle bir arada olmak bizler için gerçekten büyük bir mutluluk. Artık zorlu bir seçim sürecini geride bırakarak, yeni bir döneme girdik. İl Genel Meclisleri bulundukları yerin yerel parlamentoları konumundadırlar. Burada çeşitli partilerden arkadaşlarımız var. Burada çoğunluğu Ak Parti'den oluşuyor. Elbette ki sizlerin yapacağı çalışmaları desteklemek bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. İl Genel Meclisi Bartın'ın tamamını kapsayan, çok geniş bir hizmet alanı olan bir kuruluşumuz. O nedenle zor ama bir o kadar da anlamlı bir görevi üstlenmiş bulunmaktasınız. Ben parti ayrımı yapmaksızın tüm İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, Allah'tan hayırlı hizmetler vermenizi temenni ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Arslan Ak Parti Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title