Haberler

AK Parti 10. Yerel Yönetimler Şurası

AK Parti 10. Yerel Yönetimler Şurası'na Katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Başarıya Ulaşabilmek İçin Her Alanda Kadınlara İhtiyaç Duyulduğunu Söyledi.

AK Parti 10. Yerel Yönetimler Şurası'na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, başarıya ulaşabilmek için her alanda kadınlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Duru Düğün Salonu'nda düzenlenen AK Parti 10. Yerel Yönetimler Şurası'na; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Mersin, Kilis, Kahramanmaraş, Osmaniye il teşkilatları katıldı. Çok sayıda milletvekilinin de katıldığı toplantının birinci bölümü basına açık gerçekleştirilirken ikinci bölümü basına kapalı yapıldı.

Toplantının birinci bölümünde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, her alanda kadınların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "AK Parti olarak bütün çalışmalarımızda kadınlarımızın desteğini arıyoruz. Kadınların olmadığı bir yerde başarılı olmanız çok zordur. Bu nedenle her alanda kadınlarımızın çalışmalarına büyük önem vermekteyiz. Yerel yönetimlerde de bunların büyük faydalarını görüyoruz" dedi.

Tanrıverdi, yerel yönetimlerde yapılan kanun değişiklikleriyle birlikte başarılı çalışmalara da imza attıklarını belirterek, "Yeni kanun düzenlemeleri sayesinde yapılacak çalışmaların ve hizmetlerin önünü açmış bulunuyoruz. Son olarak nüfus çoğunluğuna göre belde, belediye ve ilçeler hakkında kanun değişikliği yaparak tedbirler alınmıştır. Bu tedbirler sayesinde Türkiye bir adım daha ileri gidecektir" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak sürdürüldü.

(HD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title