Haberler

Ahmet Aydın : "PKK Dışarı, Tezahüratları Bizi Rencide Ediyor"

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Deplasman Maçlarında "PKK Dışarı" Tezahüratlarının Kendilerine Rencide Ettiğini Belirterek, "Biz Bunu Kabul Etmiyoruz. Çünkü Biz Bölücülüğe Karşıyız" Dedi.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, deplasman maçlarında ¨PKK dışarı¨ tezahüratlarının kendilerine rencide ettiğini belirterek, ¨Biz bunu kabul etmiyoruz. Çünkü biz bölücülüğe karşıyız¨ dedi.

Teknik Direktör Recep Bayık, artık sahipsiz olmadıklarını belirterek, ligi üst seviyelerde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Diyarbakırspor külubü, rakip takımların taraftarları tarafından yapılan ¨PKK dışarı¨ tezahüratlarından rahatsız. Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, bugüne kadar futbolculara verilen sözlerin tutulmadığını belirterek, ¨Biz yönetimi aldıktan sonra verdiğimiz her sözü tuttuk. Futbolcular da bize güvendi ve ortaya çıkan sonuç ortada. Şu an 2 trilyon liraya ihtiyacımız var¨ dedi.

İSTANBUL`DA GECE DÜZENLENECEK

Diyarbakırspor`a gelir amaçlı İstanbul`da gece düzenlemeyi amaçladıklarını belirten Başkan Aydın, ¨Bin adet bilet bastıracağız. Biletlerin tanesini bin dolardan işadamlarına ve zengin Diyarbakır`lılara satacağız. Kulüp için iyi bir gelir olacağını düşünüyorum¨ dedi.

TEZAHÜRATLARDAN RAHATSIZ OLUYORUZ

Deplasman maçlarında atılan ¨PKK dışarı¨ sloganlarından rahatsız olduklarını, federasyonun bu konuda rakip takımlara ceza uygulaması gerektiğini dile getiren Aydın, ¨Biz bölücü değiliz ve bölücülüğe karşıyız. Bu tezahüratlar bizi rencide ediyor. Biz PKK`yı lanetliyoruz. Türkiye hepimizin. Bu tezahüratları haketmiyoruz¨ diye konuştu.

Teknik Direktör Recep Bayık, takımda sakat ve cezalı futbolcu olmadığını belirterek, Orduspor deplasmanına hazırlık yaptıklarını söyledi. Bayık, ¨Artık bir sahibimiz var. Performansımız iyi, futbolcularımızın moralleri yüksek. Bize bir bayrak verildi, bu bayrağı en iyi şekilde en iyi yere getireceğiz¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title