Haberler

Ahiyad'tan Sünnet Şöleni

Denizli Ahi Sinan Yardımlaşma Esnaf Tüccar Yardımlaşma Derneği (Ahiyad) Tarafından Düzenlenen Sünnet Şöleninde 48 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı.

Denizli Ahi Sinan Yardımlaşma Esnaf Tüccar Yardımlaşma Derneği (AHİYAD) tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 48 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Denizli Kültür Sitesi'nde düzenlenen sünnet şöleninde, maddi durumu iyi olmadığı tesbit edilen 48 çocuk, sünnet öncesi atla gezdirildi. Bazı çocukların zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı şölende, çocuklar daha sonra sünnet oldu. Sünnet olan çocuklara daha sonra hayırseverler tarafından çeşitli hediyeler verildi. Davetlilere yemek ikramında da bulunulan sünnet şöleninde, çocukların aileleri, AHİYAD yöneticilerine teşekkür etti. AHİYAD Başkanı Ali Ordu, bu yıl ilk defa düzenledikleri sünnet şöleninin, gelecek yıllarda da devam ettirileceğini belirterek, "Hayırseverlerin katkısı ile düzenlediğimiz şölende 48 çocuğumuz sünnet oldu. Onların ve ailelerinin mutluluğu bizi çok sevindirdi" dedi.

(AV-SÇ-Y)

01.09.2007 15:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title