Haberler

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yazak Açıklaması

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr."Hastanemiz bünyesinde 2 hafta önce açılan kemoterapi odası sayesinde, hastalarımız artık Erzurum ve Van'a gitmek zorunda kalmayacak" dedi.

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Yazak,

"Hastanemiz bünyesinde 2 hafta önce açılan kemoterapi odası sayesinde, hastalarımız artık Erzurum ve Van'a gitmek zorunda kalmayacak" dedi.

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yazak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrı'da ilk defa açılan kemoterapi odasında 2 haftada, 8 hastanın tedavi görmeye başladığını söyledi.

Önceden kemoterapi tedavisi gören hastaların, Erzurum ve Van'a gitmek zorunda kaldıklarını belirten Dr. Yazak, şöyle konuştu:

"Şu an odamızın makine ve teçhizatını tamamladık. Oda içerisinde hava akımı olan hepa filtreli, kemoterapi hazırlama kabinimiz mevcut. İki adet otomatik ayarlanabilen koltuk bulunmakta. Ağrı'da yaklaşık 150 hasta Erzurum ve Van illerine tedavi olmak için gidiyordu. Hastanemiz bünyesinde 2 hafta önce açılan kemoterapi odası sayesinde, hastalarımız artık Erzurum ve Van'a gitmek zorunda kalmayacak. Hedefimiz dışarıya hasta sevkini önlemek."

Muhabir: Emrah Kocabey / Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Muharrem Aksakallı - AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title