Haberler

Agd Kırşehir Şubesi Erbakan'ı Andı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırşehir Şubesi, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı dolayısıyla "Erbakan'ı Anmak ve Anlamak" konulu program düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırşehir Şubesi, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı dolayısıyla "Erbakan'ı Anmak ve Anlamak" konulu program düzenledi.

Eski başbakanlardan Erbakan vefatının 7. yılında Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programla anıldı.

Programın açılışında İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Necmettin Erbakan'ı anlatan kısa röportajlar gösterildi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, programda yaptığı konuşmada, bir dönem Erbakan'ın özel kalem müdürü olarak görev yaptığını, onun liderliğinde kurulan tüm partilerde yanında bulunduğunu hatırlattı.

Erbakan'ın yaşam biçimi, düşünceleri, projeleri ve fikirlerinin Türkiye için önemli olduğunu dile getiren Karaman, şunları kaydetti:

"Rahmetli Erbakan Hocamızın yarım kalan projelerini tamamlamak için İslam dünyası, Avrupa, dünyanın değişik ülkelerinde paylaşımlar ve sunumlar yapıyoruz. Erbakan'ın yerli uçak üretmek için yaptığı projelerden, Avrupa pazarına neden karşı çıktığına kadar bir çok konu da detaylı bilgi sahibi olarak, onun fikirlerini nesillere aktarmalıyız. Erbakan hayatı boyunca siyasete çok önem verdi. Silahlı mücadeleye karşı olduğunu her fırsatta dile getirdi. Dünyanın değişik ülkelerinde parti kurulmasını teşvik etti. Sınırımızda meydana gelebilecek birçok olayı yıllar önce Erbakan belirtmişti. Hatta Irak ve Libya'yı yıkarlarsa sıra Suriye'ye gelmiş demektir, sıra Suriye'ye gelince sonrasında Türkiye'nin olduğunu her fırsatta söylerdi. Maalesef Suriye olayını şu an yaşıyoruz."

Programda TBMM 22. Dönem Milletvekili Fethullah Erbaş da Erbakan'ın hayatından anektodlar anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Necmettin Erbakan Kırşehir Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title