Haberler

Ağar, AKP ve CHP'yi Eleştirdi: "Bağırma Çağırmayla Terör Çözülmez"

Dp Genel Başkanı Mehmet Ağar, AKP ve CHP'yi Eleştirerek, "Ülkede Temiz Bıraktığımız Sofralarda Kan Akmaya Başlamıştır. Seçimler İçin Meydanlarda Kim Daha Fazla Bağırırsa, Terörün Kendisinin Engelleyeceğini Sanmaktadır. Söyledikleri Hiç Bir Şey Yoktur. Bağırma, Çağırma, Küfürle, Kafirle Terör Çözülmez" Dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, AKP ve CHP'yi eleştirerek, "Ülkede temiz bıraktığımız sofralarda kan akmaya başlamıştır. Seçimler için meydanlarda kim daha fazla bağırırsa, terörün kendisinin engelleyeceğini sanmaktadır. Söyledikleri hiç bir şey yoktur. Bağırma, çağırma, küfürle, kafirle terör çözülmez" dedi.

Mehmet Ağar, eşi Emel Ağar ile birlikte Hüsamettin Cindoruk, Nüzhet Kandemir, Suna Vidilli, Şebnem Kısaparmak ve diğer milletvekili adaylarını Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki basın toplantısı ile tanıttı.

Ağar, burada yaptığı konuşmada, 22 Temmuz genel seçimlerini bir dönemeç olarak nitelendirdi. Türkiye'de demokrasi mücadelesinin kolay olmadığını, Demokrat Parti ve kendisinin bu süreçte zoru başarmak için seçimlere katılacağını ifade eden Ağar, "Siyaseti bu topraklarda yaşayan milletin değerlerini uzlaştırmak yerine çatıştırmak için kullananların ülkeyi son 4.5 yıldır nasıl yönettiğini görüyoruz. Onlar, AKP'si ve CHP'siyle iktidarı ve muhalefetiyle, bu toprakların yarattığı değerlerin arkasına sığınarak siyaset yapmayı marifet olarak görüyorlar" dedi.

AKP ve CHP'yi, dinin ve Atatürk'ün arkasına sığınarak siyaset yapmakla da eleştiren Ağar, şunları söyledi:

"Ülkede temiz bıraktığımız sofralarda kan akmaya başlamıştır. Seçimler için meydanlarda kim daha fazla bağırırsa, terörün kendisinin engelleyeceğini sanmaktadır. Söyledikleri hiç bir şey yoktur. Bağırma, çağırma, küfürle, kafirle terör çözülmez. Dört buçuk sene hükümet sorumluluğunun hiç farkında olmayıp meseleye seyirci gibi bakıp, meydanlara 500 vatandaş, 8 bin polisle çıkacaksınız. Bugün söyleyecek bir şeyimiz yoktur. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün parçası olan Fırat'ın doğusuna bir gün geçmeyeceksiniz, ondan sonra meydanlarda bağıracaksınız. Ankara'da sıcak koltuklarınıza oturarak, millete 'hadi gidelim' diye sesleneceksiniz. Seçim zamanı milletin değerlerini arkanıza alacaksınız, nereye kadar işte buraya kadar. 23 Temmuz'a kadar."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title