Haberler

Afyonkarahisar: Hocalar'a Devlet Hastanesi Yapılacak

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İgm) Sağlık Komisyonu Hocalar İlçesi'nde İncelemelerde Bulundu. Komisyon, İlçeye 2007 Yılı İçerisinde Devlet Hastanesi Yapılması Yönünde Görüş Birliğine Vardıklarını Açıkladı.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Sağlık Komisyonu Hocalar İlçesi'nde incelemelerde bulundu. Komisyon, ilçeye 2007 yılı içerisinde Devlet Hastanesi yapılması yönünde görüş birliğine vardıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili bilgiler veren İGM Sağlık Komisyonu Başkanı Yusuf Akkuyu, hastane binası yapımı için 2007 yılı yatırım programında 485 bin YTL ödenek ayrılmasını planladıklarını söyledi. İlçeye yaptıkları ziyaret sırasında konuşan Akkuyu, "Komisyon olarak ilk önce şu an hizmet veren sağlık merkezini ziyaret ettik. Sağlık merkezinde 5 doktor ve 5 hemşire hizmet veriyor. Mevcut Sağlık Merkezi'nin 3 odası var. Burada, ne hizmetli, ne doktor dinlenme odası, ne laboratuarı ne de halkla ilişkiler birimi için oda var. Eski köy tipi Sağlık Merkezi olan ilçe sağlık merkezi 112 ve hastane olarak hizmet vermeye çalışıyor" diye konuştu. Hocalar İlçesi'nde yapılması planlanan Devlet Hastanesi'nin 2007 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Akkuyu, emeği geçen herkese teşekkür etti.

(MD-SY-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title