Haberler

Afyonkarahisar: Afyonkarahisar'da Yerel Yönetimler

- Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, Dar Gelirlilerin İftar Yaptığı Düğün Salonunda İftar Yemeği Dağıttı.

- Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, dar gelirlilerin iftar yaptığı düğün salonunda iftar yemeği dağıttı.

Vatandaşlarla birlikte iftar açan Başkan Özpınar, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayı boyunca dar gelirlilerin, muhtaçların, öğrencilerin ve iftara yetişme telaşı olanların yoğun ilgi gösterdiği ve geleneksel hale gelen Ramazan ayında iftar çadır uygulamasını, akşamları soğukta ve yağışlı havalarda vatandaşların sıra beklemek zorunda kaldıklarını belirterek, bu nedenle iftar yemeğini düğün salonunda verdiklerini söyledi. Yardımsever kişi ve kuruluşların desteğiyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara Ramazan ayı boyunca düğün salonunda bin 500 kişiye yemek verdiklerini kaydeden Özpınar, "Araçlarla da 200 ailenin evine sıcak yemek servisi yapıyoruz. Toplam 2 bin kişi iftar yemeği alıyor. Ayrıca 500'ü aşkın aileye de gıda paketi yardımı yapıldı" diye konuştu. Sandıklı Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla bedensel engelliler ve evinden çıkamayanlara "Siz Gelemiyorsanız Biz Geliriz" sloganıyla günlük taze ve sıcak yemek dağıtımı yaptığını vurgulayan Başkan Özpınar, "Komşusu açken tok uyuyanlardan olmayacağız. Yarın kimin ne olacağını kimse bilemez. Bu yardımlar sadece Ramazan ayı dolayısıyla yapılmıyor. Yardımlar Ramazan ayından sonra da devam edecek" şeklinde konuştu. Zabıtalar tarafından halk sağlığı için denetimlerin sürdüğünü ifade eden Özpınar, yaklaşan bayram nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını sözlerine ekledi.

(SY-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title