Haberler

Adnan Oktar Grubuna Mensup Olduğu İleri Sürülen ve Polisi Tehdit Eden Bir Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından Adnan Oktar'ı gözaltına alan polis memuru hakkında tehdit içeren mesaj yayınlayan Bahadır Köseoğlu, Bebek'te gözaltına alındı. Köseoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sosyal medya hesabından Adnan Oktar'ı gözaltına alan polis memuru hakkında tehdit içeren mesaj yayınlayan Bahadır Köseoğlu, Bebek'te gözaltına alındı. Köseoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Adnan Oktar grubuna yönelik operasyonların ardından, Bahadır Köseoğlu adlı kişi Twitter hesabından, "Ben hocamızın tutuklanmasında bir elemana gıcık kaptım. Hocamızın kafasına bastıran ve ağzını kapatmaya çalışan mali şubeden bir sivil polis kardeş. Acayip gıcık kaptım ona. Bak Allah nasip edecek kardeş 'Ben sıfır (sıfır en az 5 yıl demek) yıl kik boks eğitimi gördüm:)) O hareteti bir de bana serbest döğüş sisteminde yapmanı bekliyorum senden' Bakalım kimin kafasını eğiyorsun sen. Bi görelim... Eğer senin kafanı kırmızsam bana Bahadır demesinler... .vşak herif seni" paylaşımında bulundu.

Adnan Oktar Grubuna Mensup Olduğu İleri Sürülen ve Polisi Tehdit Eden Bir Kişi Tutuklandı

BEBEK'TE ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Bahadır Köseoğlu, Beşiktaş Bebek'te çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı. Köseoğlu, "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma ve örgütün veya amacının propogandasını yapmak" suçundan tututuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title