Haberler

Adıyamanlı Sporcu Türkiye 2.'si Oldu

Adıyamanlı sporcu Kadir Demirer(17), Komple Atlet Salon Ligi 3. Kademe ve Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonasında Türkiye 2.’si oldu.

Adıyamanlı sporcu Kadir Demirer(17), Komple Atlet Salon Ligi 3. Kademe ve Çoklu Branşlar Türkiye Salon Şampiyonasında Türkiye 2.'si oldu.

İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen Türkiye Şampiyonasına farklı illerden çok sayıda sporcu katıldı.

Türkiye şampiyonasında genç sporcular şampiyonluk için, sırık atlama, uzun atlama, yüksek atlama, 60 metre engelli koşu, 60 metre koşu, bin metre koşu ve gülle atma gibi kategorilerde kıyasıya yarıştı.Yapılan yarışmalar sonucunda Serhat Bulut toplam 4 bin 451 puan ile Türkiye 1.'si olurken Adıyamanlı sporcu Kadir Demirer ise toplam 4 bin 326 puan ile Türkiye 2.'si oldu.

Yapılan yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan genç sporcunun Antrenörü Mehmet Karakaya, "Güzel bir yarış çıkardık. Türkiye 1.'si olmak için yarıştık ama küçük bir puan farklı birinci olamadık. 1. olabilseydik Türkiye'yi temsil etmek için Balkan Şampiyonasına katılacaktık. Amacımız bundan sonra yapılacak olacak şampiyonalarda Türkiye 1.'si olmak. Nisan ayında başlayacak olan Açık Saha Sezonu yarışmasını 1.'lik ile tamamlayarak Türkiye'yi en güzel şekilde Avrupa'da temsil edeceğimize inanıyoruz. Sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Mustafa Çiçek'e teşekkür ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Ataköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title