Haberler

Adıyaman: Okullarda Görevli Trafikçiler Bigilendirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Tarafından Okul Önlerinde Görev Alacak Olan Trafikçi Öğretmen ve Öğrencilere Eğitim Semineri Verildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından okul önlerinde görev alacak olan trafikçi öğretmen ve öğrencilere eğitim semineri verildi.

Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odasında düzenlenen eğitim seminerine, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, okul önlerinde trafik görevi yapacak olan görevlilere dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi vererek, "Kazaların yaşanmaması için okul önlerinde görevlendirilecek olan öğretmen ve öğrencilerie büyük görevler düşüyor. Çünkü okuldan çıkan öğrenciler dikkatsiz bir şekilde yola çıka biliyor. Okul önlerinde yaşanan kazaları önleyecek olan öğretmen ve öğrencilerin mutlaka herkesi kurallara uyması için en iyi şekilde yönlendirmesi gerekmektedir. Hayat kurtarmak kadar güzel bir olay olamaz. Bu nedenle işinizi en ciddi şekilde yaparak buradaki üzücü olayların yaşanmasına engel olun" dedi.

Daha sonra Trafik Tescil Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından eğitim seminerine katılan öğretmen ve öğrencilere trafik kuralları hakkında genel bilgiler verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title