Haberler

Adıyaman: Güzellik Yarışması Katılımcıları Atso'yu Ziyaret Etti

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Yapılacak Olan Dünya Medeniyetleri Güzellik Yarışması (Mıss Cıvılızatıon Of The World) İçin Çeşitli Ülkelerden Gelen Güzeller Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Atso) Ziyaret Etti.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yapılacak olan Dünya Medeniyetleri Güzellik Yarışması (Mıss Cıvılızatıon Of The World) için çeşitli ülkelerden gelen güzeller Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

Dünya Medeniyetleri Güzellik Yarışması'na katılacak olan 28 yarışmacıdan 19 tanesi Adıyaman'a geldi. Ünlü güzellik yarışması organizatörü Süha Özgermi ile ATSO'ya gelen ülke güzellerine kapıda karanfil verildi. ATSO toplantı salonunda yarışmacılara hoşgeldin konuşması yapan ATSO Başkanı Zafer Ersoy, "Böyle büyük bir organizasyonun, medeniyetler şehri Adıyaman'da yapılması bizleri onurlandırdı. Bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapılması gerekiyor. İlki düzenlenen bu yarışmalarda sürekliliğin sağlanmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title