Haberler

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, "Erdemli ve Başarılı Birey" projesinde başarılı olan öğrencileri evlerinde ziyaret etti Süzen, proje kapsamında il genelinde düzenlenen İnkılap Tarihi ve İngilizce derslerinde okulu temsil eden TOKİ Ortaokulu öğrencisi Aybüke Kapucu'yu, Matematik yarışmasında derece alan 7. Sınıf öğrencisi Kevser Etker'i, deneme sınavlarında birinci olan 6. sınıf öğrencisi İlkay Karakaya'yı, ilçede kitap okuma yarışmasında birinci olan ve deneme sınavlarında da derece alan 5. sınıf öğrencisi Erdal Sarıgül'ü evlerinde ziyaret ederek tebriklerini iletti ve çeşitli hediyeler verdi.

Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, "Erdemli ve Başarılı Birey" projesinde başarılı olan öğrencileri evlerinde ziyaret etti

Süzen, proje kapsamında il genelinde düzenlenen İnkılap Tarihi ve İngilizce derslerinde okulu temsil eden TOKİ Ortaokulu öğrencisi Aybüke Kapucu'yu, Matematik yarışmasında derece alan 7. Sınıf öğrencisi Kevser Etker'i, deneme sınavlarında birinci olan 6. sınıf öğrencisi İlkay Karakaya'yı, ilçede kitap okuma yarışmasında birinci olan ve deneme sınavlarında da derece alan 5. sınıf öğrencisi Erdal Sarıgül'ü evlerinde ziyaret ederek tebriklerini iletti ve çeşitli hediyeler verdi.

Süzen'in ziyaretine, Teftiş Kurulu Başkanı Muhamet Ali Akın, Adıyaman Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Okul Müdürü Ünal Özdemir, Okul Müdür Yardımcısı Sadettin Erkenekli, Okul Müdür Yardımcısı Faruk Bilgiç ve Okul Öğretmenleri eşlik etti.

Besni'de trafik kazası: 1 yaralı

Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Harun Yıldız yönetimindeki 27 AZN 69 plakalı otomobil, Yeniket Merinos kavşağındaki trafik ışıklarında Ramazan Demirel idaresindeki 27 D 8165 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan Ramazan Demirel, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Adıyaman Karakaya Erdemli Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title