Haberler

Adanaspor'dan Taraftara Çağrı

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Cuma günü play-off'ta Çaykur Rizespor maçı önce taraftarlardan takımlarına 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, Cuma günü play-off'ta Çaykur Rizespor maçı önce taraftarlardan takımlarına 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi.

Akgül, yaptığı açıklamada, 34 maçlık periyodun ardından hedefledikleri play-off'a ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederk, "Taraftarımızın desteği ile play-off'a kalarak önemli bir yol kat ettik. Yine büyük Adanaspor taraftarının desteğiyle cuma günü oynayacağımız Çaykur Rizespor karşılaşmasını kazanarak ikinci maça avantajlı gitmek istiyoruz. 18 Mayıs Cuma günü saat 18.30'da bayraklarla, flamalarla 5 Ocak Stadı'nın tribünlerini doldurarak coşkuyu hep beraber yaşayalım. Lig başından bu yana olduğu gibi bilet fiyatları bu maçta da değişmeyecektir. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte kenetlenerek takımımıza destek verip maçın sonunda coşkuyu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Tribündeki 12. adama futbolcular kadar sorumluluk düşmektedir" dedi.

Çaykur Rizespor maçının, Adanaspor tarihi açısından büyük önem taşıdığını belirten Akgül, şöyle devam etti:

"İki müsabaka oynayacağımız için taraftarlarımızın maçın ilk dakikalarından itibaren sabırla vereceği destek karşılaşmanın kazanılmasında büyük önem teşkil edecektir. Takımımız gol dahi yese taraftarlarımızın futbolcularımıza itici güç olarak birlik ve beraberlik içinde adımızı finale yazdırmak amacındayız. Bir önemli hususu daha belirtmek istiyorum. Gerek Süper Lig'de gerekse Bank Asya 1. Lig'in son haftalarında maç sonrasında yaşananlar beni ve yönetici arkadaşlarımı fazlasıyla üzmüştür. Sonuç ne olursa olsun taraftarlarımızın Adanaspor duruşundan ödün vermeden, centilmenliği elden bırakmadan sadece takımını desteklemesi, aksi sonuçta dahi futbolcuları ayakta alkışlaması üzerimize düşen asıl görevlerden biridir. Yapılacak olan en küçük hareketin takımımıza büyük cezalar gelmesine neden olacağı asla unutulmamalıdır. Herşey bir kenara bırakılarak Adanaspor'un Süper Lige yükselmesi için kenetlenmeli, önce Çaykur Rizespor daha sonrada finaldeki rakibimizi yenerek hasretini, özlemini çektiğimiz Süper Lig'e takımımızın adını altın harflerle yazdırmak tek düşüncemizdir."

Bayram Akgül, Süper Finali şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Lig'e yükselen Elazığspor ve Akhisar Belediye Gençlik, Bank Asya 1. Ligi'ne yükselen Şarnlıurfaspor ve Trabzon Karadenizspor'u da kutladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Akgül Adanaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title