Haberler

Adanaspor-batman Belediyespor Maçında Olaylar Çıktı

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adanaspor ile Play-off Hesapları Yapan Batman Belediyespor Arasında Oynanan Gergin Maçta Olaylar Çıktı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Adanaspor ile Play-off hesapları yapan Batman Belediyespor arasında oynanan gergin maçta olaylar çıktı.

Adana 5 Ocak Stadı'ndaki karşılaşmaya gergin başlayan ev sahibi takımın oyuncuları ile Batman Belediyesporlu futbolcular maç sırasında birbirlerine sert hareketlerde bulununca ortam gerildi. Karşılaşmada çıkan olaylar yüzünden maç iki kez durdu. Müsabakanın hakemi Metin Kır, rakip oyuncuya sert giren kaleci Tolgahan'la birlikte Adanasporlu 5 oyuncuya, Batman Belediyespor'dan da bir oyunuya sarı kart göstererek maçı kontrol altına almaya çalıştı.

Adanaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapanan ilk yarının bitiminde futbolcular soyunma odasına girerken ortalık yeniden karıştı. Batman Belediyesporlu Mehmet Bakır ile Mesut Akay'ın yumruklu ve tekmeli saldırısına uğrayan Adanaspor kaptanı Mesut Akıncı, başından aldığı darbelerle kanlar içinde kaldı. Saha içindeki güvenlik güçleri, olayları daha fazla büyümeden güçlükle önledi.

Saha içindeki gerginlik şeref tribününde oturan Adanaspor ile Batman Belediyesporlu yöneticileri de gerdi. İki kulüp yöneticilerinin tartışması, korumaların araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden önlendi.

İkinci yarıda Mersin Büyükşehir Belediyespor'un deplasmanda Karamanspor'a 1-0 mağlup olduğu yolundaki haberler üzerine hareketlenen Adanasporlu futbolcular, Cem (2) ve Ercan'ın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılırken, maç bitiminde konuk takım oyuncularına sarılarak gönüllerini almaya çalıştı. Stat dışında polis olay çıkaran bir Adanaspor taraftarını yakalayarak gözaltına alırken, arkadaşlarını kurtarmaya çalışan öfkeli taraftarlar polisle tartıştı.

(DF-EYB-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title