Haberler

Adanalı Badmintoncular, Mili Takım Seçmelerine Katılacak

Güncelleme:

17 Yaş Badminton Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Adana'dan 2 sporcu katılacak.

Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, 17 Yaş Badminton Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmelerine Adana'dan 2 sporcunun katılacağını belirtti.

Öktem, yazılı açıklamasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin tesis ve malzeme desteği sayesinde son yıllarda badminton branşında kulüpler ve okullar bazında önemli derecelerin sağlandığını kaydetti.

Ankara'nın Sincan ilçesinde 7-9 Ağustos'da gerçekleştirilecek seçmelere Ülfetspor Kulübü Antrenörü İbrahim Tokgöz ile sporcular Barış Aydemir ve Mazlum Kaplan'ın katılacağını belirten Öktem, "Her iki sporcumuzun milli takıma seçileceğine ve Balkan Şampiyonası'nda kentimizi temsil edeceklerine inanıyorum. Bize inanan, güvenen ve destek verenleri mahcup etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öktem, badmintonda sporcu ve kulüp sayısında önemli artış olduğunu, yeni sezonda ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde edeceklerini, milli takımlara Adana'dan yeni yetenekler kazandıracaklarını bildirdi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title