Haberler

Adana: Türkiye Bayan Futbol Takımı Adana'da Düzenlenen Turnuvaya Katılacak

Avrupa Şampiyonası'na Hazırlanan Bayan Milli Futbol Takımımız, Gürcistan, Hırvatistan ve Kuzey İrlanda ile Turnuva Maçları Oynamak Üzere Adana'ya Gelecek.

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Bayan Milli Futbol Takımımız, Gürcistan, Hırvatistan ve Kuzey İrlanda ile turnuva maçları oynamak üzere Adana'ya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Adana Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ay - yıldızlı kızlarımız, 17 Kasım Cuma günü Adana'ya gelerek kampa girecek. Bayan millilerimiz, 18 Kasım Cumartesi günü Mersin'de Kuzey İrlanda ile oynarken, aynı gün Adana'da Gürcistan ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Turnuvanın ikinci maçları 20 Kasım Pazartesi günü milli takımımız Tarsus'ta Hırvatistan ile karşılaşırken, Gürcistan ile Kuzey İrlanda Adana'da oynayacak.

Turnuvanın son maçları ise 23 Kasım Perşembe günü Kuzey İrlanda ile Hırvatistan Tarsus'ta kozlarını paylaşırken, Türkiye A Milli Bayan Futbol Takımı Gürcistan ile Adana'da karşılaşacak.

TFF İl Müdürü Mustafa Çürük, müsabakaların tümünün saat 13.30'da başlayacağını ve ücretsiz izleneceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title