Haberler

Adana: Hastalara İzotermik Tepside Yemek Servisi

Adana'da, Çukurova Devlet Hastanesi'nde Başlatılan Yeni Uygulamayla, Hastalarla Personele, Yemekleri Soğutmayan İzotermik Tepsiler İçerisinde Yemek Servisi Yapılıyor.

Adana'da, Çukurova Devlet Hastanesi'nde başlatılan yeni uygulamayla, hastalarla personele, yemekleri soğutmayan izotermik tepsiler içerisinde yemek servisi yapılıyor.

Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aşkım Tüfekçi, 730 yatak kapasitesi ile bölge hastanesi konumunda bulunan hastanede bin 400 personelle hizmet verdiklerini belirterek, Toplam Kalite Yönetimi Belgesi alma çalışmalarının ise sürdüğünü söyledi. Hastalara ve personele yönelik sunulan hizmetleri geliştirmek amacıyla çalışmaların sürdüğünü kaydeden Tüfekçi, "Daha önce yemekleri hastanemizde kendi personelimizle yapıyorduk. Ancak bunun hasta ve personel açısından memnuniyetinin yeterli olmadığını görerek, çağdaş hizmet veren özel bir şirketle ihale yoluyla anlaşmaya vardık. Artık daha düzenli ve hijyenik şartlarda yemek servisi yapılıyor, hastalar da personel de uygulamadan memnun" dedi.

Yeni sistemde yemekleri soğutmayan izotermik tepsiler içerisinde porselen tabaklar kullanıldığını ve uygulamanın devlet hastaneleri içerisinde bir ilk olduğunu vurgulayan Tüfekçi, ''Uçakta yapılan yemek servisi neyse, hastanemizdeki de o'' diye konuştu.

Hastanede tedavi gören hastalar ise, tabildot sisteminde yemeklerin soğuk geldiğini, ancak artık sıcak yemek yediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title