Haberler

Adana'da Polis Haftası Etkinlikeri

Türk Polis Teşkilatı'nın 162. Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Adana 5 Ocak Stadyumu'nda Adana Emniyet Müdürlüğü Motorize ve Köpek Eğitim Merkezi Ekipleri Muhteşem Bir Gösteri Yaptı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adana 5 Ocak Stadyumu'nda Adana Emniyet Müdürlüğü Motorize ve Köpek Eğitim Merkezi ekipleri muhteşem bir gösteri yaptı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup takımlarından Adanaspor ile Ceyhanspor arasında oynanan karşılaşma öncesi polis müdürleri, her iki takım oyuncularına ve hakemlere çiçek vererek başarı diledi. Polisler, taraftarlara da gül dağıttı. Karşılaşmanın devre arasında "Yunus" olarak bilinen motorize ekipler ile Köpek Eğitim Merkezi elemanları ve trafik polislerinin yaptıkları gösteriler, tribünleri dolduran binlerce taraftara unutulmaz dakikalar yaşattı. Polisler, motor üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle izleyenleri heyecanlandırırken, motor üzerinde çıkardıkları Türk bayrağı ile de dakikalarca ayakta alkışlandılar.

Bu arada eğitimli polis köpekleri, yaptıkları gösteri ile de beğeni kazandılar. Polis köpekleri suçlu yakalama konusunda ne kadar usta olduklarını gösterdiler.

Karşılaşma için şeref tribününde bulunan Adana Valisi İlhan Atış da gösteri sonunda polisleri ayakta alkışladı.

(DF-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title