Haberler

Adana: Botaş Cup Dörtlü Basketbol Turnuvası Başlıyor

Botaşspor'un Atatürk'ün 125. Doğum Yılı Kutlamaları Kapsamında Düzenlediği 4'lü Basketbol Turnuvası, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Ceyhan Belediyespor ve Tarsus Belediyespor Bayan Basketbol Takımlarının Katılımıyla 29 Eylül Cuma Adana'da Start Alacak.

Botaşspor'un Atatürk'ün 125. doğum yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği 4'lü Basketbol Turnuvası, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Ceyhan Belediyespor ve Tarsus Belediyespor bayan basketbol takımlarının katılımıyla 29 Eylül Cuma Adana'da start alacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin de destek verdiği Botaş Cup Dörtlü Basketbol Turnuvası, 3 gün sürecek. Turnuva kapsamında tamamı gazilerden oluşan Ankara Kara Kuvvetleri Spor Kulübü, Adana Martı Engelliler Kulübü, Adana Engelliler ve Osmaniye 80. Yıl Engelliler Kulüpleri tekerlekli sandalye basketbol takımları da maç yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title