Haberler

Adana: Açs'de Satranç Turnuvası Sona Erdi

- Adana Çimento Sanayii'nde (Açs), Çalışanlar Arasında Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi.

- Adana Çimento Sanayii'nde (AÇS), çalışanlar arasında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

OYAK'a bağlı Adana, Ünye, Bolu, Mardin, OYSA Niğde ve İskenderun Fabrikası çalışanları arasında düzenlenen turnuvaların Adana’da yapılan bölümü hayli heyecanlı ve çekişmeli geçti. AÇS'de yapılan müsabakalarda birinciliği Soner Gökdağ elde ederken, Mehmet Demirbilek ikinci, İnan Ekici üçüncü, Turgut Aslan dördüncü, E.Varış Rişvanoğlu dördüncü, Ozan Keskin altıncı, Enis T.Oymak yedinci ve Hıncal Nazsız sekizinci oldu. Turnuvada birinci olana 7 cumhuriyet altını, ikinci olana 5 cumhuriyet altını, üçüncü olana ise 3 cumhuriyet altını ile kupa ve katılım belgesi verildi.

OYAK’a bağlı çimento fabrikalarındaki turnuvalarda dereceye giren satranççılar, 19-21 Nisan 2006 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda karşı karşıya gelecek.

AÇS Genel Müdürü İsmail Erkovan, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmada, çok zevkli ve çekişmeli müsabakaların izlendiğini belirterek, ‘’Düşünen toplum olmamızı sağlayacak unsurlar matematik ve satranç ile geniş kitlelere yayılacaktır. İnsan zekasına yönelik müsabakalara büyük önem veriyoruz" dedi.

(MT-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title