Haberler

Açıkhava'da Fransız Usulü Led Zeppelin

-13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali Kapsamında Hem Cazseverler, Hem Rock Severler Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Unutulmaz Anlar Yaşadı.

-13. Uluslararası istanbul Caz Festivali kapsamında hem cazseverler, hem rock severler Harbiye Açıkhava Sahnesi`nde unutulmaz anlar yaşadı.

Gecede ilk olarak Jean Philippe Viret ve Philippe Combelle ile Tuna Ötenel Trio yaptı. Türk caz sahnesinin usta besteci ve piyanistlerinden Ötenel`e başta Stephane Grappelli ve Richard Galliano gibi isimlere eşlik etmiş olan Jean Phillipe Viret ve davulda Stan Getz ve Dizzy Gillespie gibi ustalar yanında çalışmış olan Phillipe Combele eşlik etti.

Daha sonra Frank Tortiller`in yönemitindeki Orchestre National de Jazz sahne aldı ve rock tarrihinin en büyük gruplarından Led Zeppelin`in şarkılarını yorumladı. Üflemelerle süslü 10 kişilik Orchestre National de Jazz grubu rock müzik tarihine damgasını vurmuş parçalara yeniden hayat verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title