Haberler

948 Toplu Konutun Temeli Törenle Atıldı

Büyükşehir Belediyesi'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Ortaklaşa Hamitler'deki 948 Konutun Temeli Düzenlenen Törenle Atıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa Hamitler'deki 948 konutun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hamitler Mahallesi'nde düzenlenen Hamitler Toplu Konut Projesi'nin temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı. bugüne kadar Bursa'ya 550 milyon YTL'lik yatırım gerçekleştirdiğini belirten TOKİ Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, yatırımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi. TOKİ'nin 58 ve 59. Hükümet döneminde, toplam 280 bin toplu konut projesi planladığını ve bunlardan 150 bin tanesini tamamladığını ifade eden Tıraş, "2007 yılı sonu için hedeflediğimiz 280 bin rakamına 4.5 yılda ulaştık. Şimdi

hedefimiz yeni dönemin sonuna kadar 500 bin toplu konut projesini hayata geçirmektir. Bundan sonra da çalışmalar ağırlık gece kondu dönüşümleri ve kentsel yenilemelere verilerek devam edecektir. Bursa'da da önemli projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte yaptığı ortak çalışmalar ile sürdürüyoruz. Hamitler Projesi de onlardan biri. Bugün temelini atacağımız 948 konutluk proje devamında yeni yatırımları da getirecektir. Tüm Bursalılara hayırlı olsun" dedi.

Türkiye'nin aydınlık geleceğine doğru adım adım ilerlediğine işaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, ülkede artık güven ve istikrarın hakim olduğunu vurguladı. Başkan Şahin, bu çerçevede Bursa'nın daha müreffeh bir geleceğe sahip olması için ulaşımdan, çevreye, kentsel dönüşümden, sosyal projelere kadar her alanda yatırımları sürdürdüklerini kaydetti. Herkesin bir ev hayali olduğunu belirten Başkan Şahin, "Biz hayallerdeki Bursa'ya gerçeğe dönüştürürken, projelerimizi planlarımızı

vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda belirledik. Bursalılar için ev sahibi olmak artık hayal olmaktan çıktı. İnsanlarımıza planlı, sağlıklı, modern, güvenli ve kaliteli yerleşim alanlarında yaşama mutluluğunu sunmak için ilk adımı atıyoruz. Bu tören sadece toplu konut temel atma töreni değil, aydınlık yarınlar için atılan temelin törenidir" dedi.

Hamitler Toplu Konut Projesi'nin düz bir proje olmadığının altını çizen Başkan Şahin, alışveriş merkezleri, spor tesisleri, okulu, camii gibi sosyal donatı alanlarıyla, Büyükşehir Belediyesi'nin farkını ortaya koyan bir proje olduğunu vurguladı. Şahin, bir yılda tamamlanması planlanan proje ile 948 ailenin ev sahibi olacağını kaydetti. Başkan Şahin, "Sayın Başbakanımıza, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktara, yardımcılarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Başkan Şahin, TOKİ Başkan Yardımcısı Tıraş ve beraberindeki milletvekilleri, 948 konutun temelini attı.

(RF-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title