Haberler

80 Kaçak Yakalandı

Türkiye'de Bulunmaları İçin Yasal Gerekleri Karşılamayan ve Sınırı Yasa Dışı Yolla Geçmek İsteyen Toplam 80 Kaçak Şahıs Yakalandı.

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yolla geçmek isteyen toplam 80 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkalığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kolluk kuvvetlerince Edirne, Mardin ve Şırnak il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 37 Filistin ve 8 Irak uyruklu olmak üzere toplam 45 şahıs yakalandı. Bu arada Yunanistan Sınırı'nda, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 29 Filistin, 2 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 31 şahıs ele geçirildi. Ayrıca Suriye Sınırı'nda, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 3 Türk vatandaşı ve İran Sınırı'nda da İran'dan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçen 1 Türk vatandaşı yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title