Haberler

4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali Yapılacak

Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, 14-17 Ağustos tarihleri arasında 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini yapacaklarını söyledi.

Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici, 14-17 Ağustos tarihleri arasında 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivalini yapacaklarını söyledi.

Ekici, bisiklet festivaline yoğun bir ilginin olduğunu kaydederek, "5 kez Nemrut Dağı'na bisikletimle çıktım. Bisiklet topluluğu olarak başlattığımız Nemrut bisiklet turuna Malatya bisiklet ve doğa sporları derneğini de kurarak, önce ulusal, 3 yıldan beri de uluslararası düzenlediğimiz Nemrut bisiklet etkinliği çalışmalarımıza bu yılda daha kapsamlı bir şekilde hazırlanıyoruz. 2 yıl SODES SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı projesi kapsamında Malatya Bisiklet Derneği olarak ortak gerçekleştirdiğimiz, Malatya'nın tarihi turizmde ön planda olan Aslantepe Battalgazi ve dünyanın 8 harikasından biri olan Nemrut'a bisikletlerimizle gitmek Dünyada özellikle Avrupa ve Asya'da çok ilgi gördü. Yapmış olduğumuz bu etkinlikten sonra dünya bisiklet turcuları güzergah olarak Malatya'yı, Malatya'dan Nemrut'u tercih etmelerine neden olmuştur. Malatya bisiklet festivali Uluslararası duyuru ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde çalışmalarının startı verildi" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ekici Nemrut Dağı Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title