Haberler

35 Günlük İkizler Kurtuldu

Keşan'da Bayram Öncesi Meydana Gelen Trafik Kazasında Anne Banu Çobanoğlu Öldü, 35 Günlük Öykü Ve Gülen Kurtuldu.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde, Önder Çobanoğlu yönetimindeki otomobil hızlı girdiği virajda takla attı, sürücünün eşi Zehra Çobanoğlu yaşamını yitirirken kucağındaki 35 günlük ikizleri Öykü ve Gülen'in burnu bile kanamadı.Kaza bugün öğle saatlerinde Edirne'nin Keşan İlçesi girişinde meydana geldi. Enez İlçesi'nde oturan 28 yaşındaki Önder Çobanoğlu, eşi 24 yaşındaki Zehra ve yakını 26 yaşındaki Banu Çobanoğlu ile ikiz bebekleri Öykü ve Gülen'i, sağlık kontrolü için Keşan Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Önder Çobanoğlu, Keşan girişinde 22 RE 610 plakalı otomobiliyle hızlı girdiği virajda direksiyon kontrolünü yitirdi.

Yol kenarındaki tarlaya savrulan ve takla atarak ters dönen otomobili görenler hemen yardıma koştu. Sürücü Önder Çobanoğlu ve Banu Çobanoğlu'nun hafif, Zehra Çobanoğlu'nun da ağır yaralandığı kazada annelerinin kucağında bulunan ikiz bebekler Öykü ve Gülen'in burnu bile kanamadı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan ikizlerin annesi Zehra Çobanoğlu, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Hafif yaralı sürücü Önder Çobanoğlu ve Banu Çobanoğlu hastanede tedavi altına alındı.

Kaza sırasında annelerinin kucağında bulunan ve buruları bile kanamayan ikizler Öykü ve Gülen'e yakınlar gelinceye kadar hemşireler sahip çıktı.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title