Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında, Resim Sergisi ve Yüzme Yarışları Düzenlendi.

Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, resim sergisi ve yüzme yarışları düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen törenler sonrasında Adıyaman Güzel Sanatlar Galerisi'nde Ferhat Yılboğa ve Tamer Alagöz'ün 30 Ağustos konulu resim sergisinin açılışı yapıldı. 51 ebru, 24 yağlı boya çalışmasının sergilendiği salonda tablolar büyük ilgi gördü. Serginin açılışı sonrasında Vali Halil Işık, hediye edilen Atatürk'ün üniformalı tablosunu Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul'a verdi.

Serginin açılışından sonra 75. Yıl Yüzme Salonu'na giden protokol üyeleri, 8-17 yaş grubu sporcular arasında düzenlenen 25 metrelik yarışları izledi. Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara başarı belgesi verildi.

Vali Halil Işık, "Büyük Türk milletinin şanlı tarihinin en büyük göstergesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman'da da coşkuyla kutlanıyor" dedi.

(MY-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title