Haberler

Sultangazi'de Telefon ve Aksesuar Satışı Yapılan İş Yerine Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Sultangazi'de bulunan bir telefon ve aksesuar satışı yapılan iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Aynı iş yerinin bir diğer şubesine de geçtiğimiz hafta silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde bulunan bazı ürünler zarar gördü.

- Sultangazi'de işyerine silahlı saldırı

İSTANBUL - Sultangazi'de telefon ve aksesuarları satışı yapan işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Aynı işyerine bir diğer şubesine de geçtiğimiz hafta silahı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Olay önceki gün gece saat 00.00 sıralarından Habibler mahallesi Eski Edirne asfaltı üzerinde bulunan işyerinde yaşandı. Edinilen ilgiye göre daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişi yada kişiler aynı işyerine ait Gaziosmanpaşa'da bulunan mağazaya gözdağı vermek için silahlı saldırıda bulunmuştu. Olayın ardından geçen yaklaşık 2 haftalık sürenin ardından bu defa Sultangazi'de bulunan mağazanın önüne yaya olarak gelen 1 kişi içeriye rastgele 6 defa kurşun sıktı. Saldırganın yaya olarak kaçtığı olayda işyerinin kapalı olması nedeni ile ölen yada yaralanan olmazken kurşunların delerek geçtiği camlar tuzla buz oldu, İçeride bulunan bazı ürünler ise kurşunların isabet etmesi nedeni ile zarar gördü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirerek önlem alırken olay yeri inceleme ekibi ise çevrede ve işyerinde inceleme yaptılar. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürülüğü tarafından saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title