Haberler

E-5'te freni tutmayan midibüs ortalığı savaş alanına çevirdi: 3 yaralı

Güncelleme:

Ataşehir E-5 karayolunda seyir halindeyken önündeki bir otomobile çarpan içi yolcu dolu midibüs kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlar ve kaza alanı havadan görüntülendi.

Ataşehir'de yaşanan kaza, E-5 karayolu Göztepe mevkii Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde yolcuların bulunduğu midibüs freninin boşalmasıyla kontrolden çıkarak önünde seyreden Ford marka otomobile çarptı. Kontrolden çıkan midibüs bariyerlere çarpıp devrilerek yolda yan yattı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil de bariyerlere çarptı. Arkadan gelen başka bir otomobil sürücüsü de kazaya karışan araçlara çarpmaktan kaçınırken direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki alana uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

E-5'te freni tutmayan midibüs ortalığı savaş alana çevirdi: 3 yaralı

"BİR ANDA OLDU KAZA"

Kazazedelerden Ertan Atabek, "Yolcu dolu midibüsün freni tutmadı. Öndeki otomobile vurup bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada 3 kişi hafif yaralandı. Bir anda oldu kaza anlayamadık" diye konuştu.

KAZA ALANI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kazaya karışan araçlar ve kaza alanı drone ile havadan görüntülendi.

E-5'te freni tutmayan midibüs ortalığı savaş alana çevirdi: 3 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ataşehir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title