Haberler

Sitede çıkan yangın korkuttu

Güncelleme:

Sitede çıkan yangın korkuttu İçeride çocuklarının kaldığını düşünen ev sahipleri endişelenip paniklerken, üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı Mersin'de bir sitede çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı.

Sitede çıkan yangın korkuttu

İçeride çocuklarının kaldığını düşünen ev sahipleri endişelenip paniklerken, üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı

MERSİN - Mersin'de bir sitede çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. İçeride çocuklarının kaldığını düşünen ev sahipleri endişelenip paniklerken, üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı.

Merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi Denizay Sitesindeki 12 katlı yıldız blokun altıncı katında çıkan yangın, kısa sürede üst katlara da yayılırken, bina sakinleri hızlıca yangın merdiveni kullanılarak tahliye edildi. Üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı. Çıkış nedeni henüz tam olarak belirlenemeyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hızla söndürüldü. Dumandan etkilenen vatandaşlara acil yardım ekipleri ambulansta müdahale etti. Maddi hasarın meydana geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Çocuklarının içeride kaldığını düşündüler

Öte yandan yangının çıktığı evin sahipleri, çocuklarının içeride kaldığını düşÜnerek panikledi. Ekiplerin 'içeride kimse yok' demesine rağmen endişelenen baba, yangın söndürüldükten sonra evin içine alınarak, kontrol etmesi sağlandı. İçeride kimsenin olmadığını gören baba, rahat bir nefes aldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de yangın yerine giderek incelemelerde bulundu. Yangından etkilenen vatandaşlarla görüşerek, ekiplere gerekli talimat veren Başkan Özyiğit, "Yenişehir Belediyemizin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yangından etkilenen vatandaşların evlerinde oluşan hasarların giderilmesi için gerekli çalışmaları yürütecektir. Yaraların sarılması için üstüne düşen görevi belediyemiz sonuna kadar yerine getirecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenişehir İtfaiye Mersin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title