Haberler

Manisa'da dün akşam saatlerinde çıkan yangında 5 ev, 2 otomobil ve 1 motosiklet küle döndü

Güncelleme:

Manisa'da dün akşam saatlerinde çıkan yangında 5 ev, 2 otomobil ve 1 motosiklet küle döndü Yangında can kaybı yaşanmazken evleri yanan vatandaşlar sağlam kalan eşyalarını kurtarmaya çalıştı Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında 5 ev, 2 otomobil...

Manisa'da dün akşam saatlerinde çıkan yangında 5 ev, 2 otomobil ve 1 motosiklet küle döndü

Yangında can kaybı yaşanmazken evleri yanan vatandaşlar sağlam kalan eşyalarını kurtarmaya çalıştı

MANİSA - Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında 5 ev, 2 otomobil ve bir motosiklet küle döndü. Yangının verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıkarken evleri küle dönen vatandaşlar sağlam kalan eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesindeki bir evin kalorifer kazanının yakıt tankının patlaması sonucu yan evlere de sıçrayan yangın aynı sıradaki 4 evi, bir motosikleti ve yolun karşısında bulunan 2 araç ile bir evin yanmasına neden oldu. Mahalle sakinleri itfaiye ekipleri gelene kadar kendi çabalarıyla yangına müdahale ederken itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın sonunda yangını söndürebildi. Yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlara ise olay yerine gelen ambulanslardaki sağlık ekiplerince ayakta müdahale edildi. Yangın sırasında da mahalleye giden Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin gün içinde yeniden gittiği mahallede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangında 5 ev, 2 araba ve bir motosiklet küle dönerken evleri yanan vatandaşlar gün ağarınca evlerinde sağlam kalan eşyaları kurtarmaya çalıştı.

Yangından dolayı büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydeden Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "Kalorifer kazanının patlamasıyla çıkan yangın sonucu kalorifer kazanının yanında mazot deposu varmış onun da erimesiyle birlikte dışarıya çıkan mazotlar etrafındaki evlere de sıçramış 3-4 evimiz yanmış yol üstündeki araçlar da yanmış. Allah beterinden korusun. Biz belediye olarak ve devletimizin diğer kurumları da yangına maruz kalmış vatandaşlarımızın yanında olmuşlardır biz de belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar onların yanındayız. Allah beterinden korusun. Yaralı yok, dumandan bir kaç vatandaşımızın etkilenmesi söz konusu başka bir durum yok." dedi.

Yangında evi yanan Hasan Sayman, "Komşunun evinde çıkıyor oradan bizim eve sıçramış. Mazot tankının delinmesiyle başlamış. Gördüğünüz gibi evde hiçbir ey kalmamış. Ben evde değildim yangından sonra haber aldım. Evde kimse yoktu Manisa'daydık, geldiğimizde de bu şekilde evi gördük. Evde 150-200 bin TL civarında zararımız var. Evde hiçbir şey kalmamış. Oturulamayacak hale gelmiş." diye konuştu.

Kalorifer kazanının yakıt tankının patlaması sonucu yangının çıktığı ev sahibi Şevket Erdem şunları söyledi: "Kat kaloriferinden başladı, sıçrama yaptı. Arka tarafta eşyalar vardı çatıda köpükler vardı mazot tankı vardı mazot tankına sıçramış. 4 komşunun evinde de zarar var. Evler kullanılamayacak hale gelmiş. Evde yalnızdım. Söndürmeye çalıştım başaramadım. İtfaiye gelene kadar yangın büyüdü."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Saruhanlı Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title