Haberler

Otomobilin çarptığı motosiklet, sürüklenip başka bir otomobile çarptı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin arkadan çarptığı motosiklet, sürüklenerek başka bir otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, ehliyetsiz sürücülere para cezası uygulandı.

Otomobilin çarptığı motosiklet, sürüklenip başka bir otomobile çarptı

Zincirleme kazada ehliyetsiz sürücülere ceza

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Bulvarı'nda otomobilin arkadan çarptığı motosiklet, asfaltta sürüklenerek tali yoldan çıkmak için bekleyen otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, motosiklet ve arkadan çarpan otomobil sürücüsüne ehliyeti olmadığı için 12 bin 978 TL para cezası uygulandı.

Kaza, Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi Sorgun Bulvarı'nda, otogar istikametinden gelip, Antbirlik istikametine gitmekte olan Mehmet Elduran'ın kullandığı 06 CON 681 plakalı otomobilin, aynı istikamette seyir halindeki Onur Şan Kar'ın kullandığı 60 AFJ 680 plakalı motosiklete arkadan çarpması, devrilerek sürüklenen motosikletin 5034 sokaktan Sorgun Bulvarına çıkmak için bekleyen Ercan Gün'ün kullandığı 07 AGZ 626 plakalı otomobile çarpması sonucunda meydana geldi.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmazken, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan kontrolde; sürücü belgeleri olmadığı belirlenen 06 CON 681 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Elduran ve motosiklet sürücüsü Onur Şan Kar'a sürücü belgesiz araç kullanmaktan 12 bin 978'er TL para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Manavgat Antalya Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title