Haberler

Kütahya'da Yılkı Atları Doğaseverler Tarafından Görüntülendi

Güncelleme:

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Yaylacık ormanında nadir olarak görünen yılkı atları, doğaseverler tarafından yürüyüş yaptıkları sırada görüntülendi. Yaylacık ormanı içerisinde gezi yapan vatandaşlar sürü halinde dolaşan atları tayları ile birlikte görüntüledi. O anları cep telefonuna kaydeden vatandaşlar, 'İlk kez bu kadar yakından sürü halinde yılkı atlarını görmek bizler için büyük şans idi' dedi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Yaylacık ormanında nadir olarak görünen yılkı atları, doğaseverler tarafından yürüyüş yaptıkları sırada görüntülendi.

Yaylacık ormanı içerisinde gezi yapan vatandaşlar sürü halinde dolaşan atları tayları ile birlikte görüntüledi. Bir anda fark edilen sürü halindeki atlar saniye saniye cep telefonu kamerası ile görüntülendi. O anları cep telefonuna kaydeden vatandaşlar, "İlk kez bu kadar yakından sürü halinde yılkı atlarını görmek bizler için büyük şans idi" dedi.

Yılkı atlarının bazı zamanlarda ilçe yakınlarına kadar geldiği bilinmekte. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tavşanlı Kütahya Hayvanlar Doğa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title