Haberler

Kastamonu'da Kaçak Alkol Operasyonu

Güncelleme:

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 7,5 litre kaçak alkol ele geçirildi. Ayrıca İnebolu'da yapılan çalışmalarda uyuşturucuyla yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yılbaşı öncesinde gerçekleştirilen operasyonda 7,5 litre kaçak alkol ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı öncesi yapılan çalışmalar neticesinde, bir ikamete operasyon düzenlendi. Operasyonda evde yapılan arama neticesinde 7,5 litre kaçak alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısla ilgili adli işlem başlatıldı.

Üst aramasında uyuşturucu yakalandı

Öte yandan, İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve satan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda ise iki şahsın yapılan üst aramasında bir miktar metamfetamin maddesi ile cam düzenek ele geçirildi. Polis ekiplerince uyuşturucuyla yakalanan şahıslar gözaltına alındı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu İnebolu İnebolu Uyuşturucu Gözaltı Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title