Haberler

İzmir'de silahlı kavga: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada vurulan 14 yaşındaki çocuk öldü, 3 kişi de yaralandı. Kavga alacak-verecek meselesinden kaynaklanmıştır.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada vurulan 14 yaşındaki çocuk öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Torbalı ilçesi Pancar'da meydana geldi. Akraba olduğu öğrenilen iki aile, iddialara göre alacak-verecek meselesinden ötürü birbirine girdi. Kavga kısa sürede büyüyünce silahlar çekildi. Bu esnada, her iki aileden 14 yaşındaki Baran B., Tarkan A., Neriman B., ve Fidan K. silahla vuruldu. 14 yaşındaki Baran olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası bölgeye gelen Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, her iki aileden kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan yaşanan olayda hayatını kaybeden 14 yaşındaki Baran B., öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından Pancar'da defnedildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Torbalı Çocuk Kavga İzmir Suç Jandarma 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title