Haberler

Ekipler ve köylüler kaybolan 93 yaşındaki kadın için seferber oldu

Güncelleme:

Ekipler ve köylüler kaybolan 93 yaşındaki kadın için seferber oldu -60 kişilik ekip gece boyu yaşlı kadını arayacak Düzce'de dün gece saatlerinde kaybolan 93 yaşındaki kadın için jandarma, AFAD ve Düzce Arama Kurtarmadan oluşan 60 kişilik ekip seferber oldu.

Ekipler ve köylüler kaybolan 93 yaşındaki kadın için seferber oldu

-60 kişilik ekip gece boyu yaşlı kadını arayacak

DÜZCE - Düzce'de dün gece saatlerinde kaybolan 93 yaşındaki kadın için jandarma, AFAD ve Düzce Arama Kurtarmadan oluşan 60 kişilik ekip seferber oldu. Gece boyunca sürecek olan arama çalışmalarına köylüler de destek veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Düzce Merkeze bağlı İstilli Köyünde yaşayan 93 yaşındaki alzheimer hastası Emine Dinçer, dün gece saatlerinde evinden çıktı. Yakınlarının bir daha haber alamadığı yaşlı kadın için oğlu İsmail Dinçer jandarma ekiplerine haber verdi. Köye jandarma ekiplerinin yanı sıra AFAD, Düzce Arama Kurtarma Ekibi ve arama kurtarma köpeği sevk edildi. İlk olarak Emine Dinçer'in evinin etrafında detaylı arama çalışması yapan ekipler, ardından köydeki güvenlik kameralarını izledi. Güvenlik kamera görüntülerinde Dinçer'in gece saatlerinde evinden ayrılarak, Düzce şehir merkezi istikametine yaya olarak gittiği görüldü. Bunun üzerine ekipler, yaşlı kadının gittiği yönde arama çalışması başlattı. Emine Dinçer için jandarma, AFAD, DAKE ekiplerinden oluşan 60 kişilik ekibin, gece boyunca arama çalışması yapacağı öğrenildi.

Dinçer'in alzheimer hastası olduğunu belirten muhtar Hüseyin Şimşek, "Aldığımız bilgilere göre, Emine Dinçer dün akşam saat 22.00'a kadar oğluyla oturup, muhabbet etmiş. Hatta evde misafirleri de varmış. Misafirler gittikten sonra Emine teyzede oğlunun evinden çıkıp, kendi evine uyumaya gitmiş. Oğlu bugün saat 14.30'da bize haber verdi. Annelerine ulaşamadıklarını, evinde de olmadığını söyledi. Jandarma ve AFAD ekipleri geldi. Şu ana kadar bir haber alamadık. Arama çalışmaları devam ediyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Düzce AFAD 3. Sayfa Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title