Haberler

Güngören'de zabıta ekiplerinden marketlere fahiş fiyat denetimi

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlerde raf ve kasa fiyat denetimleri gerçekleştirdi.

İstanbul Güngören'de zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlerde raf ve kasa fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde 122 market için tutanak tutuldu.

Güngören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede hizmet veren zincir marketlerde raf ve kasa fiyat denetimleri gerçekleştirdi. Sahaya inen zabıta ekipleri, çay, ayçiçek yağı, peynir, zeytin, yoğurt, un, şeker, süt ve yumurta gibi temel ihtiyaç gıda maddeleri başta olmak üzere her türlü ürünün gramajı, fiyat ve irsaliye karşılaştırması, tüketim tarihi ve diğer kurallara uygunluk konularında inceleme yaptı.

Reyon fiyatı ile kasa fiyatları karşılaştırıldı

Hafta başından itibaren denetimleri sıklaştıran ekipler, döviz kurundaki düşüşün ürün fiyatlarına yansıyıp yansımadığını da kontrol etti. Ekipler, reyonlardaki ürünlerin reyon fiyatı ile kasa fiyatlarının da birbirine uyup uymadığını tek tek kontrol etti. İşletmelere, özellikle ürünlerin son kullanma tarihleri, gramaj uygunluğu ve reyon etiket fiyatı ile kasa fiyatı uyumu konusunda hassasiyet göstermeleri hususunda gerekli uyarılarda bulunuldu.

Sebebi belgelenemeyen fiyat artışları anında bildirilecek

İlçe genelindeki zincir marketler başta olmak üzere tüm marketlerde fiyat denetimleri yapılıyor. Şu ana kadar 122 markette bin 586 ürünün fiyatı denetlenerek tutanak tutuldu. Denetlenip tutanakla kayıt altına alınan market ve ürünler, belirli periyotlarda tekrar denetlenecek. Bu süreçte sebebi belgelenemeyen ihtimal fiyat artışları veya piyasa şartlarına göre indirime gidilmeyen ürünler için tutulacak ikinci tutanak, cezai işlemler için anında İl Ticaret Müdürlüğüne iletilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Hisarcık Güngören Zabıta Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title